Dansk | English | Deutsch

Parken


Grundtanken bag bevægelsesparken i Aalestrup er at skabe en bevægelsespark med fokus på børn, unge og voksnes lyst til at udfordre sig selv fysisk i utraditionelle og smukke omgivelser. Der er ikke tale om endnu en masseproduceret legeplads i et parkanlæg - faktisk nærmere det stik modsatte!

 

Bevægelsesparken adskiller sig væsentligt fra andre større aktivitetsparker - her er tale om et kreativt hjørne, hvor de selvorganiserede udøvere har frit spil. Stedet falder fint i tråd med det sundhedsfremmende og forebyggende arbejde, der allerede er i gang i Vesthimmerland. Aalestrup nyder med bevægelsesparken godt af et sted, der kan stimulere til fysisk udfoldelse - et sted, der rummer bredt og udfordrer bredt, -  et sted for alle børn, unge og voksne. Her er plads til både sjov og leg, udendørs fitness og ekstremsport.

 

Besøg bevægelsesparken i Aalestrup - og tag hele familien med. Her kan I få en sjov og udbytterig dag sammen, og trænger I til et lille hvil kan I for eksempel spise Jeres madpakker i "Bevægelseshuset". Bevægelsesparken er også et god sted at besøge efter fyraften og en lang skoledag - her kan far og mor også slappe af og hygge sig med andre voksne i familieområdet, mens børnene leger sammen. Bevægelsesparken er et godt sted at møde nye legekammerater såvel som sportsinteresserede.

   


Du er her: Start Bevægelsesparken Parken